Puritan's Pride

A Puritan's Pride több, mint 40 évvel ezelőtt indult, amikor Arthur Rudolph, a vitamin üzletág egyik úttörője célul tűzte ki, hogy magas minőségű termékeket kínál a legkedvezőbb áron. Hogy elképzelését valóra is válthassa, az általa gyártott készítményeket közvetlenül jutatta el az egészség-tudatos közönséghez. A vásárlók értékelték a Puritan's Pride katalógus lapjain megtalálható, soha addig nem látott választékot és kedvező árakat.

A vevők otthonuk kényelmét élvezve, közvetlenül a gyártól rendelhettek, és így még  a kedvező árak örömét is élvezhették, s ma is élvezhetik. Bár mára a katalógus az interneten olvasható, a Puritan's Pride hű maradt eredeti célkitűzéséhez: a legjobbat biztosítani a legkedvezőbb áron. A több, mint hatmillió vásárló bizalmának és folyamatos hűségének köszönhetően, a Puritan's Pride ma az első, a vitaminokat a vevők otthonában értékesítők között.

A Puritan's Pride központja Long Islandben található, ahol ezernél is több  kiváló minőségű vitamin, ásványi  anyag,  gyógynövény  és más táplálék- kiegészítő készül. A több mint egymillió négyzetláb területet elfoglaló gyártósorokon, minden elképzelhető formájú termékek készülnek: tabletták, kétrészes kapszulák, lágykapszulák, porok és folyadékok. Csupán az utolsó öt évben a Puritan's Pride's több mint 130 millió dollárt költött a termelés és a minőségbiztosítás fejlesztésére, illetve az állandóan növekedő vásárlói igények kielégítésére. 

A cég minden hónapban 1,2 milliárd tablettát, 500 millió kapszulát és 450 millió lágykapszulát állít elő, és ezek havonta több, mint 14 millió üveget töltenek meg. A Puritan's Pride elkötelezettsége a kiváló minőségért nem csupán a gyár színvonalában tükröződik, hanem az előállítás módszerében és a felhasznált alapanyagok kiválasztásában. Több szempontból is a Puritan's  Pride mértékadóvá vált, a magas minőségű vitaminok gyártásában. A cég laboratóriumaiban dolgozó tudósok és kutatók szorosan együttműködnek olyan állami és szövetségi intézményekkel, mint az FDA, az  USP, hogy közösen dolgozzák ki azokat a teszt eljárásokat, melyek biztosítják a készítmények hatóanyag-tartalmát, a  stabilitását és tisztaságát. A Puritan's Pride megfelel a GMP (Good Manufacturing Standards) elvárásainak, mellyel csak kevés vitamin cég büszkélkedhet.

A legjobb minőség érdekében a Puritan's Pride, világszéles lehetőségeit kihasználva kutatja fel és szerzi be, a bioaktivitás szempontjából legjobb alapanyagokat. A cég minden nap, több mint 100.000 terméket indít útjára több, mint 15.000 háztartás felé.

 

 
Keresés
Termékkereső