Hoodia Gordonii

 

Hoodia Gordonii
 
Megoldás emberek tízezrei számára, akik folyamatos küzdelmet vívnak pluszkilóikkal !
A Hoodia Gordoni fogyókúrát támogató készítmény, amely jelentősen csökkenti az éhségérzetet. A legjobb eredmény elérése érdekében használja a terméket a kiegyensúlyozott változatos étrend és testmozgás részeként.
Mi ez és honnan származik?
Az őslakosok, a szan busmanok, már évezredek óta fogyasztják: levágják a szár egy részét és megeszik, hogy a hosszú sivatagi vadászexpedíciók alatt megszüntessék éhségérzetüket és plusz energiát biztosított számukra.
A szabadalmaztatott technológiával és a legmodernebb extrakciós eljárásoknak köszönhetően a tudósok izolálták a növényből a P57 molekulának elnevezett hatóanyagot. Sokéves kísérletezések és vizsgálatok során beigazolódott, hogy jelentősen csökkenti az éhségérzetet és a tápanyag felszívódását a szervezetbe.
250 millió túlsúlyos ember él a világon, és számuk folyamatosan növekszik.
Hogyan működik?
 Ha elhatározzunk, hogy fogyókúrába kezdünk, agyunk azonnal védekezni kezd ellene. A tudósok szerint ez a reakció az evolúció során alakult ki, hogy megvédjen az éhenhalástól, amely emberemlékezet óta fenyegette az emberiséget. Épp ezért, ha fogyni kezdünk, a szervezet, evésre ösztönöz bennünket. A növény hatóanyaga a glükózhoz hasonló hatása révén teltségérzetről tájékoztatja az agy idegsejtjeit. A P57 molekula tulajdonképpen „becsapja“ az agyat, teltség érzetét keltve még akkor is, amikor a szervezet nem kapott táplálékot. Ezért lecsökkenti az étvágyat és megszünteti az éhségérzetet anélkül, hogy idegességet vagy feszültséget okozna.
A hoodia felgyorsítja anyagcserénket, így segíti a zsírlebontást is.
Mikor van rá szükség és mik a hiánytünetei?
Azok, aki szeretnék csökkenteni étvágyukat, fokozni energiaszintjüket, és egyúttal csökkenteni testsúlyukat, jócskán profitálhatnak a Hoodia kiegészítők fogyasztásából.
Amennyiben egy tervszerű, precíz diéta részeként alkalmazzuk, a Hoodia segítségünkre lehet abban, hogy testkompozíciónkat radikálisan megváltoztassuk, és az egyén egészségi állapotára is rendkívül jó hatással van.
Minden diéta legnehezebb része az éhség szülte kísértések leküzdése. Nézzünk szembe a tényekkel: mindegyikünknek van olyan kedvenc étele, amiről ugyanakkor tudja, hogy nem tesz jót. Tudjuk, hogy vannak ételek, amik hizlalnak, de mikor jön a kísértés, mit lehet tenni? Bizony, sokan feladják ezen a ponton.
A Hoodia megálljt tud parancsolni az ilyen kísértéseknek. Így erős maradhatsz, és nem térsz le a sikerhez vezető útról!
 
A Hoodia hatása minden felhasználónál egyedi. Míg egyesek már a használat első napjától érzik a Hoodia hatását, másoknak több napra van szükségük ahhoz, hogy elnyomja az éhségérzetüket. A preklinikai tanulmányok során megállapították, hogy a Hoodia Gordonii akár 30 százalékkal is csökkentheti a kalóriabevitelt.
A termék használata csak felnőtteknek ajánlott. Fogyasztása terhesség és szoptatás idején, valamint gyermekek, szívbetegek és cukorbetegek részére nem ajánlott. A kockázatokról olvassa el a használati útmutatót, vagy kérdezze meg kezelőorvosát!
 
 
Keresés
Termékkereső