Tisztelt látogatónk.

Az alábbi esetek,a Biozóna Stúdióban történt leglátványosabb, sokszor hihetetlen-"csodás"-változások, a teljesség igénye nélkül! Nem kitalált történetek!

Valamennyi páciensről készült kezelőlap, a kezeltek adataival, a kezelések folyamatának leírásával, a változások dokumentálásával! Ha Ön is problémával küszködik, vegye igénybe szolgáltatásainkat, és tapasztalja meg személyesen a sokszor hihetetlen változásokat.

41.

  67 éves férfi beteg. Erős térd. lábszárfájdalom, lábikra gyakran begörcsöl, az elmúlt 3-4 hónapban folyamatosan romlik az állapota. Séta közben mindig meg kell állni a lábikragörcs miatt.

1. kezelés után simán hazsétál, görcsölés nincs. 3. kezelés után szinte semmi térdfájdalom. 7. kezelés után nincs térdfájdalom. 12. kezelés után nem hordja a térdpántot, ami nélkül addig egyáltalán nem tudott biciklizni.

40. Krónikus mozgásszervi problémák.

  77 éves nő beteg. Komoly krónikus betegségek: erős térd és tompor fájdalom, nehezen lépcsőzik, csak bottal tud járni. erős derékfájdalom,. Rendszeres járt reumatológia kezelésekre,  nagyon minimális eredménnyel. 7 kezelésnél az éjszakai fájdalmak teljesen megszűntek. 8. kezelésnél elmondása szerint sokkal többet tud sétálni, lábba sugárzó fájdalom, zsibbadás eltünt.

 39. Gerinctörés, nehéz járás, migrén

Öttagú család bérelt gépet. A féjnek volt gerinctörése, melyet műtöttek. Nagyon nehezen mozgott, a felkelés és lefekvés lassú, nagyon nehéz. Már 2 héttel a kezdés után, láványos javulás, az ágyból szinte úgy ugrik ki.A műtéti seb is sokkal szebb. Nagymama 82 éves, évek óta csak bottal tud járni. Mondja nekem a bérleti idő végén: " nézzen rám, hát bot nélkül sétálok", a családtagok csak bólogattak! Hozzáteszi: " 40 éve van görcsös migrénem és képzelje el, szinte semmi nem maradt belőle. A család többi tagja is beszámolt apróbb, nagyobb javulásról, kivétel nélkül.

 38. Súlyos tüdőtágulat

  75 éves férfi páciens. 16 éve szenved súlyos, az orvos elmondása szerint is, ritka súlyos tüdőtágulatban. 1 hónapra bérelt gépet. Elmondása szerint, a reggeli komoly nehézlégzés "tökéletes" lett, napközben is könnyebben lélegzik, holott az orvos szerint nem lehet segíteni rajta. Maximálisan elégedett az eredménnyel. Ki tudja, ha megfelelő ideig lett volna kezelve, meddig jutunk!?

 37.Stroke

  65 éves férfi. Két évvel a kezelés előtt kapott stroke-ot, komoly maradványtünetekkel. Zavaros beszéd, írásnál, olvasásnál összekeveri teljesen a betűket. Gépet béreltek. 2-3 hét után a beszéd, írás, olvass óriásit javúlt, szinte teljesen jó lett.

 36. Gépet bérlő 5 tagú család összesített esetleírása.

65 éves nő, 67 éves férfi, 40 éves nő, 3-6 éves gyerekek
Fülzúgás, nyak- váll fájdalmak, súlyos alvászavar, gyermekbetegségek, diabétesz, ízületi sérülés, prosztata gondok.
8 kezelés eredményeit látva döntöttek gépbérlés mellett!
Kb. 1 éve kezdődött, és 1 hónapja minden reggel jelentkező lábszár-boka görcsölés. A guggolás nagyon nehéz, inkább térdel. 5. kezelésnél már könnyen guggolt, görcsölés megszűnt.
0,5-1 éve kezdődött fülzúgás, egyre erősödik. A 6. kezelésnél eltűnt, néha nagyon picit megjelent.
Bérléskor:
Nagyszülők: Lábikra, boka görcsök nem jelentkeztek. A rendszeres kezeléskor először felerősödtek újra a fülzúgások (ez természetes jelenség) majd teljesen megszűntek. Tárd- nyak- vállfájdalmak teljesen megszűntek. Férj vércukorszintje, ami gyógyszerrel ált. 6-8 körül mozgott, lement 6 alá. Férjnek volt régen egy súlyos balesete, azóta nem tudott guggolni egyáltalán. Egyik nap munka közben vette észre, hogy sok év után: Jéé, guggolokJ.
Régóta meglévő prosztata probléma, az ezzel járó reggel jelentkező vizeletürítési nehézségek. Kb. 1 hét alatt a problémák megszűntek.
Lányuknál: sok éve fennálló komoly alvászavar, szinte állandóan hajnali 2-3-ig olvasás, gyakori fejfájások. Már néhány napos kezelés után, képtelen volt fennmaradni, már az esti film után muszáj volt lefeküdnie, és végigaludta az éjszakát.
Unokák: a bérlés épp a szeptemberi évkezdésre esett, szinte természetes, hogy az unokák betegek lettek. Javaslat alapján a nagymama kezelte a gyerekeket, és elmondása szerint az egyik 1 napig, a másik kettőig volt beteg.
 
35. A beteg kérésére erősen cenzúrázott változat!
40 éves férfi, vagy nő? Diabétesz (cukorbetegség), 20 éve tartó alvászavar!
Sok éve kezelte természetgyógyász, de 2011. januárban már nem tudta kordában tartani a vércukrot.
Az orvos gyógyszert javasolt, majd a gyógyszer adagokat emelte, mert 10 fölött volt a cukorszint, sőt, sokszor 15-20-ig is felment. Éjjelente mindig felébredt 2-4 között, és vagy nehezen, vagy egyáltalán nem tudott visszaaludni, ezért mindig fáradtnak érezte magát.
Mondtam, hogy az alvászavar, valószínűleg napok alatt javulni fog. Természetesen erősen kételkedett benne. Bemer terápia és speciális táplálék kiegészítők és láss csodát!
Az alvás már 3-4 kezelés után javult, majd kb. két hét alatt teljesen rendbe jött, néha apró ingadozás.
A vércukor is néhány alkalom után kezdett ingadozni, majd egyre lejjebb menni! Napi 5 gyógyszer sem tudta egyszer sem 10 alá vinni!
3. héten szépen beállt 5,5- 7 közé. Természetesen még szedte a gyógyszert. Mostani állapot. 1,5 szemmel kevesebbet szed és a vércukor tökéletes. Folyt. Köv….:)
19. kezelésnél ment orvoshoz kontrollra! 
Sajnálatunkra, és megdöbbenésünkre az orvos, az eredményeket látva sem ismerte el a kezelés hatékonyságát.
 A páciens az általam javasolt táplálék kiegészítőt, és a kevesebb gyógyszert már nem merte elmondani! ( A történetnek van rövid előzménye! A doktor úrnál/ nőnél (?) volt már kölcsön a gépem 1,5 hónapot, teljesen ingyen, hogy próbálja ki a betegeinél. Először időhiányra hivatkozva nem használta. Majd egy orvosi konferencián meghallgatott, 1 órás BEMER előadás után, kérte, hogy újra adjam oda, mert Ő, ezt a saját szemével akarja látni! A gépet most is, nem használt állapotban hoztam el tőle! És tessék! Pár hónap múlva tényleg a saját páciensén látja a hihetetlen eredményeket, csak ugye nem neki köszönhető! Hogy is ismerné el az eredményt?! Ha valaha eljut ez az iromány a doktor nőhöz/úrhoz (?), én újra bármikor szívesen odaadom a gépem, hogy a többi beteg is átélje a javulás, esetlegesen a gyógyulás új reményét!
És a döbbenet ahol most tartunk: A páciens saját döntése alapján az összes gyógyszerét elhagyta! Napi 5 db gyógyszerrel az értékei soha nem mentek 10 alá! Gyógyszer nélkül a reggeli érték 7 körül van, a napközbeni teljesen jó 5,5-7 közötti, evés után is!
Persze nem állunk meg. Célunk a teljes regenerálódás, a hasnyálmirigy újra működése.
Ha önnek is felkeltette ez az eset a figyelmét, kérem, ajánlja cukros ismerősének ezt a lehetőséget a BEMER terápiát.. 
 
34.
30 éves Nő. Nagyon erős migrén!
Szinte gyermek kortól fennálló hetente akár többször is jelentkező szinte elviselhetetlen migrén. Gyakran munkába sem tudott bemenni. Már a kezelések megkezdésekor azonnal javult az állapot. Néhány hét múlva már hetente maximum egyszer, és nagyon gyengén, rövid időre jött vissza. Majd ez is ritkult, volt teljesen fájdalommentes hét is.
 
33. 65 éves férfi. Parkinson kór!
Az orvostudomány szinte semmit nem tud tenni ebben az esetben. Itt jön a Bemer terápia.
A férfi szinte egyáltalán nem bírja a fizikai munkát. Végtagfájdalmak, nehézkes, lassú járás, mozgás évek óta. Egy hét kezelés után a feleség meséli a férj helyett: képzelje el, a párom tegnap kiment a tűző napra és órákon keresztül kaszált, és alig fáradt el. Másnap ugyanez, egész délután talpalt, rendet tett a garázsban stb. És ez így ment tovább….
 
32. Nézzük az elmúlt néhány hónap csodás javulásait!2011 első félév.
65 éves Nő. Sípcsontsérülés.
A fűnyíró 3 hónapja felvágott egy követ a sípcsontjára. Nagyon bedagadt és borzasztóan érzékeny lett. 3 hónap elteltével, még mindig dagadt, és a legkisebb érintésre is óriási fájdalommal reagál. Bemer kezelés 4. napján fájdalommentes. 5. nap elmúlt a duzzanat!
 
 31. HOGY VERIK ÁT AZ EMBEREKET?!
39 éves Nő roppant tanulságos esete! Súlyos asztma, IBS, reflux stb.
Fiatal kora ellenére halmozottan krónikus beteg. Több megelőző betegségre szedett gyógyszerek tönkretették a gyomrát, amire szintén kapott gyógyszert. Gyermekkorban elnőtt asztma visszajött, immár 8 éve. 3 féle asztma pipa, IBS-re gyógyszer, refluxra gyógyszer, gyenge hajszálerek, állandóan magas pulzusszám, stb. még folytathatnám!
BEMER kezelés megkezdésekor, döbbenetesen gyorsan jöttek a változások. A savlekötőt az elmúlt években soha nem tudta elhagyni, mert egyből jött a maró érzés, súlyosabb esti asztmás roham.
1. Az első kezelés estéjén nem vett be savlekötőt, és láss csodát semmi baj!
2. A 2. kezelés után már sokkal jobb munkabírás.
3. A 4. kezelés után, elmondása szerint érzi, hogy sokkal nyugodtabb „jobbak az idegei”
4. Döbbenet: a 6. kezelés után, a reggeli asztma pipát kihagyta, és nem lett roham! Sőt: beült az uszodába, megvárta a gyerkőcét, és a magas páratartalomban semmi probléma! Ilyen sem volt 7 éve! Ráadásul lejjebb ment a pulzusszám is!
Stb.
Most jön az érthetetlen, vagyis érthető!
Látva a kezdeti változásokat, a vendég szeretett volna, Bemer készüléket vásárolni, már pár nap után. Férj reakciója: majd meglátjuk, mennyit változol.
Gondoltuk a csodás eredmények meggyőzték! Hát nem! 14 kezelés után a páciens anyagi okokra hivatkozva nem jött többet! Két hónap múlva, kíváncsiságból felhívtam, hogy, hogy érzi magát. És a döbbenet. Hát Ő azért nem jött ám, mert a férj vett neki egy „olyan gépet, mint a Bemer, de nem Bemert”
Úgy látszik a sok tájékoztató feledésbe merült, vagy nem volt kielégítő! BEMER csak egy van. Nem hasonlítható semmilyen más műszerhez, sem hatásaiban, sem működésében! Persze a férjet, mint sok más embert, megvezették rendesen. Vett egy Magyar készüléket, és örült, hogy Ő olcsóbban vett egy szuper szerkezetet. Azt nem is feltételezem, hogy felesége egészsége, a sok szenvedés utáni, csodás javulások, ennyit értek neki (nekik). A felesége két hónapja használta, a legkisebb további változások nélkül!!! A valóban hatásos terápiára sajnálta a pénzt, de 2-300.000-et ki tudott dobni az ablakon! Vigyázzanak, az országba egyre több helyen verik át az embereket! A BEMER tudományos anyagokat lemásolva, azt előadva, és hatással nem, vagy csak minimálissal rendelkező gépeket vetetnek meg hiszékeny emberekkel!
 
30. Krónikus száraz köhögés! 7 éves kislány!
2010. decemberben kapta el a fertőzést( nátha, köhögés) Antibiotikumot, köhögéscsillapítót írt az orvos. Állapota nem javult. A köhögéscsillapítóról nem tudják a szülők, hogy csupán a receptorok ingerküszöbét emelik, így komolyabb betegség esetén sem köhög annyit a gyerek, de a probléma akkor is megmarad.
Nos! 2011 február elején Kb 15-20 másodpercenként köhögött, ami nagyon zavaró volt a környezetének, és már a szülőknek is. 3 orvos sem írt fel már semmit! Javaslatomra BEMER kezelésre hozták.Az eslő két kezelésnél egy speciális gyógynövényolajat is innia kellett.
Már az első kezelés után picit felszakadt a lerakódás. A 2. kezelés után észrevehetően csökkent a köhögések száma! A 3 kezelés fél órája alatt egyszer sem köhögött. 1,5 hónap szenvedést követően, a 4. BEMER kezelés után teljesen megszűnt a köhögés!
 
29. Pánikbetegség, depresszió. 28 éves férfi.
A kialakulás után kb 1,5 évvel került hozzám.A szokásos tüneteket mondta el. Mellkasszorítás, nehézlégzés, az elején még ájulás is előfordult. A tünetek sokszor 1-1,5 órán keresztül megvoltak. Csak este-éjjel érezte jól magát, mikor csend volt, ezért későn feküdt, sokáig aludt. Ez a felborult életritmus, bizonyára nem segítette a javulást. Minden zaj ingerelte, a beszéd, a mellette elhaladó autó. stb. Egyedül képtelen volt emberek között tartózkodni stb-stb. Az orvos nem vizsgálta meg, elmondása szerint nem is igazán figyelt rá, és azt mondta, Ő még ilyen tünetegyüttessel nem találkozott. Xanaxsz-ot és Paroxátot írt fel. A xanaxsz-tól fura mellékhatások jöttek ki, az állapota semmit nem javúlt, a másikat a leírt mellékhatások miatt nem szedte be. BEMER terápiát kapott. Már az első kezeléstől javulást érzett, a szokásos reggel induló rosszullét sokkal gyengébb volt. Az 5. kezelésnél a napközben nehézlégzés időtartama és erőssége is csökkent, az otthoni rosszullétek teljesen eltüntek! A 8. kezelésnél az addigi 1-1,5 órás nehézlégzés  5-10 percre csökkent emberek között. A 9. kezelés után egyáltalán nem jöttek elő a tünetek. A 10. BMER kezelés után állapotát 98%-osan gyógyúltnak mondja!
 
28. Elviselhetetlen csípőtáji fájdalom. 92 éves nő.
Már kb két hónapja ágyban feküdt, amikor szóltak az esetről. Járni még járókerettel sem volt képes az elviselhetetlen fájdalom miatt, ami valószínűleg csípőizület kopás miatt volt. Az orvos semmi mást nem tudott tenni, mint adott 10 injekciót. Semmit nem használtak. A beteg ránézésre is nagyon le volt gyengülve, kevés életkedvvel. Inkább az látszott, hogy már lemondott a folytatásról, hogy Ő még fog járni!
Bemer terápia az egész testre és helyileg acsípőtájékra, valamint célzottan a tomporokra. A terápia mellett még speciális NONI készítményt kapott a szervezet regenerálására. 2-3 nap után elkezdett javulni, kezdett az életkedve is visszatérni. Kb. a 15. BEMER kezelésnél már járókerettel egyedül közlekedett, fájdalmai teljesen elmúltak. A férje és a család megdöbbenve, és boldogan tapasztalta a javulást!
 
27. Arcüreggyulladás, nátha. 4 éves kisfiú.
A gyermek rendszeresen beteg volt, mindent az elsők között kapott el az oviban. Többszöri javaslatom után, és látva az orvos által felírt antibiotikum hatástalanságát,a szülő a gyógyszermentes kezelés mellett döntött.
BEMER kezeléssel  immunrendszer erősítés, és helyi kezelés az arcra + bélrendszer rendberakás . Már az első kezelés után végigaludta az éjszakát, kapott levegőt. A 2.  BEMER kezelés után teljesen tiszta lett az arcüreg, Még 6 alkalommal jöttek. A szülő elmondása szerint az oviban akkor is nagyon sokan voltak betegek, és furcsa is, hogy az ő gyermeke most nem az!
 
26. Fogínysorvadás:
60 éves hölgy : 4-5 éve kezdődött a probléma. Szinte minden agyonreklámozott, vagy orvos által ajánlott dolgot kipróbált. Gyógyszerek, fogkrémek, öblögetők stb. Természetesen, ha gyorsan hatnának, akkor nem fogynának.:). Ilyen esetben általában az orvos sem tud tenni semmit, kihúzza a fogakat. Igen ám, de ha a fogíny sorvad, és nem forr össze, akkor van a baj, mert nem lehet rá protézist tenni. De ez már ugye a beteg baja. A hölgynek szerencséje volt. Találkoztunk egy előadáson. Elkezdtük a kezelést. Bemer terápia, plusz speciális Q- SORB Q-10 kapszula, speciális gyógynövény olaj. Kedves vendégem testi- lelki energiája napról napra nött. Már a 6 kezelés körül, érezni vélte a fogíny javulását. A 9. kezelésnél, már egyértelmű javulásról számolt be. Kevésbé érzékeny fogíny, bátrabban tudja mosni, kevésbé vérzik. Sok éves kínlódás után, ez csodás eredmény. Összesen 15 BEMER kezelést kapott. A fogíny visszanyerte élő színét, egyáltalán nem vérzett fogmosásnál, mindössze két fogat érzett még nagyon picit érzékenynek. 4-5 éves kínlódás oldódott meg 3 hét alatt! A fogíny javulás mellett, kedvező mellékhatásként, sokkal frissebbnek érezte magát, munkakedve és bírása nagymértékben nőtt!
 
25. Alvászavarok:
A Bemer terápia egyik fő jellemzője, hogy a vegetatív idegrendszert nagyon gyorsan képes regenerálni. Ennek köszönhető, hogy súlyos depressziók, akár több éves alvászavarok múlnak el, napok, vagy hetek alatt. Depressziósok, pánikbetegek stb. nagyon rövid idő alatt képesek csökkenteni, majd teljesen elhagyni  súlyos mellékhatásokat okozó antidepresszánsokat. Nem írok konkrét eseteket, mert nagyon hasonlítanak egymásra.
Volt aki több éves alvászavar után, már az első kezeléstől végigaludt az éjszakát!Szinte természetes, hogy utána acsalád bérelt Bemer gépet, hogy mindenki gyógyúlhasson. A kedvező változás minden alvászavarosnál garantált, és tartós.
 
24.
Magas vérnyomás, láb vizenyő, derékfájás:
72 éves hölgy vendég. Régóta szed gyógyszert vérnyomásra. A kezdeti beszélgetésből hamar kiderült, hogy anno, szinte indoklatlanul írta fel neki az orvos. A történet az volt röviden, hogy egy stresszesebb időszakba, hírtelen felment a vérnyomása. Az orvos, miután néhány nap után nem csökkent, azonnal vérnyomáscsökkentőt írt. Történelmi visszatekintés: néhány évtizede, még ritkának mondható volt a magas vérnyomás. A vérnyomás gyógyszerekre viszont magas a jutalék. Egy vezető orvos csoport azon gondolkozott,hogy lehetne belőle többet eladni! Akkor a magas vérnyomás határa még 160 volt, hiszen addig rengeteg dologgal vissza lehet állítani. Az ötlet kézenfekvő! Az emberekkel el kell hitetni, hogy 139 fölött már veszélyes, és gyógyszer kell rá. Erre a média jó módszer. Németországban, egy tollvonással csináltak, 5miiló(nem tévedés) magas vérnyomásos embert, és ezt csinálják a mai napig!!!
Folytatva a hölgy történetét. Anno egyébként a páciens asszisztensként dolgozott. A kezelések megkezdése után 1 héttel, szédülni kezdett. Megmérte a vérnyomását, és mit gondolnak mi történt? Leesett! Megörült, és meg is ijedt. Nem vette be a következő napokban az előírt adagot. A vérnyomás értelemszerűen ingadozni kezdett. Kértem, hogy ezt ne csinálja, mert még korai. Részben szót fogadott. Nem hagyta el teljesen, csak kíváncsiskodott, mennyi ideig bírja a vérnyomás. 24 óránként, vagy több is, kellett csak gyógyszert bevennie, a napi 2-3 alkalom helyett. Javaslatomra az orvos által felírt Xanaxot, szinte teljesen elhagyta, és láss csodát, a fáradékonysága, nyomottsága egy nap alatt elmúlt.
4 nap múlva jön meglepődve. Leszállt a buszról, és nagyon sietett, szinte rohant, egyszer csak megállt. Valami nem stimmmelt! Hiszen ő nem is tud sietni?! Úgy érezte szinte repül. Gondolkodott mi történt.És rájött. Elmúlt a sok éves derékfájás. A derekát nem is kezeltük külön, csak a sima általános programmmal. Szenzációs eredmény, de még nincs vége. Évek óta lábduzzadás kínozza, és ekcémás elváltozások jöttek ki a lábszárán. A lábára kapta a fő kezeléseket. Néhány nap után, boldogan jött és büszkén mutatta, hogy a kedvenc csizmája van a lábán,amit már nagyon rég nem tudott felhúzni. ........
 
Tovább is van, mondjam még???? Ön mikor szeretne, fantasztikus gyógyulásával felkerülni ide?
 
23.4 éves gyermek arcüreg gyuladása:
Találkozássunkkor már 4 napja szedte a gyermek, az orvos által felírt antibiotikumot.
Természetesen, mint az esetek 90%-ában, a kedves doktornőnek, most sem volt fogalma arról, mi is okozta a gyermek baját.Talán vírus? Mert az ellen ugye hatástalan az antibiotikum, viszont jó pénzt hoz, a gyermekben pedig megágyazza a későbbi betegségeket stb-stb. Nos, 4 nap alatt természetesen semmit nem javult! Akkor kapott Bemer kezelést. Másnapra szinte semmi baja nem maradt! Egy arcüreg gyulladás felnőtteknél is, mint feljebb írtam, 1 maximum 2 nap, gyógyszer nélkül, Bemer terápiával.
 
22.Lábvízenyő,:
82 éves Nő páciens.
Több éve állandóan be volt vizesedve a lába. Gyakran a cipőt nem tudta felhúzni. Sajnos az fantasztikus mai "orvostudomány" az ilyen esetben nem képes semmire, vagy csak nem akar. Ilyen esetben felírnak különböző vízhajtókat, meg szívgyógyszert stb. Gondolják legalább ne romoljon.
Amerikából hozott készítményt kezdett el szedni, közben heti átlag 2 Bemer kezelés. A készítmény szedésének megkezdése után kb 3 héttel a láb teljesen lapadt (2010.10.) A vízhajtót teljesen elhagyhatta!
A készítmény leírása hamarosan felkerül a termékek közé. Magyarországon csak nálunk kapható!
 
21.Sportsérülés- láb sínezés:
32 éves focista férfi. Belecsúsztak meccsen. A láb( lábfej) kisizületei komolyan sérültek. Az orvos a röntgenből nem tudta megmondani, hogy a kisizületek mennyire sérültek. A láb erősen duzzadt volt. Két hét sínt javasolt. 3 nap után került hozzám, erős fájdalmakkal. Bemer kezelés. 2. nap mankóval jött még a könnyebb közlekedés miatt, de egy picit enyhült a fájdalom. A 3. napon ( 2. kezelés után) már levágott sínnel, mankó nélkül jött kezelésre. A Bemer a csontgyógyulásban, izület regenerálásban is egyedülálló a világon. Az egyetlen fizikai terápia ami ötszörösére gyorsítja a csontépítő sejtek aktivitását. Egy kartörés 6 helyett, jó esetben csak 4 hét, tökéletes gyógyulással, Ugyanígy képes gyorsítani a sebgyógyulást, példáúl egy műtét után!
 
20. Kéz vízenyő:
60 év körüli nő beteg.
Korábban gyomor daganat miatt kivették a gyomrát, valamint hónalji nyirokcsomókat. Gyomor nélkül természetesen az emésztése egyenlő volt a nullával. A keze a műtét után folyamatosan erősen vízenyős volt, egyfolytában szorító kesztyűt viselt. Egy speciális terméket javasoltam emésztésre. Előtte semmit nem tudott bevenni, mert minden készítménynek undorodott az ízétől. Az új dolog nagyon ízlett neki, és szívesen fogyasztotta. Pár nap alatt az emésztése óriásit javult, ezzel együtt a közérzete is. A kéz dagadás a műtét óta először, 2-3 Bemer kezelés után lement.
 
19.Idegbecsípődés, húzódás:
72 éves férfi.
Egy nap olyan erős derékfájás kezdte kínozni, hogy csak bottal tudott nagyon lassan csoszogva járni, A legkisebb mozdulatra is felszisszent, az ágyra lefeküdni, és felkelni csak nagy kínok árán, komoly segítséggel tudott.
Mondanom talán nem kell, az orvostól kapott 1,5 hónap múlva időpontott!
Doktor úr, neki akkor fájt!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Kihívtak lakásra. Gyógymasszázs, és Bemer terápia. Már az első kezelés után jobb volt az állapota. A 2. kezelés után(3nap) már bot nélkül sétált. Az eredményt látva Bemer gépet béreltek, hiszen több probléma is volt. Az úr felesége is használta természetesen a gépet. Az idősekre gyakran jellemző a beszűkült váll, vállizületi gyulladás. A hölgy szintén csak vízszintesig tudta a kezét emelni. 2-3 nap alatt a válla teljesen rendbejött.
Szomszédjuknak is ajánlották a kezelést. Ez a következő eset.
 
18.Fájdalmas torokgyulladás:
35 éves nő. Több napja küzdött nagyon fájdalmas torokgyulladással - gyógyszerekkel. Javaslatomra Bemer kezelés mellett döntött.  Másnapra a probléma szinte teljesen megszünt!
 
17.Asztma, szívritmus zavar:
19 éves lány. 2009-ben jelentkezett először a probléma. Először emésztőrendszeri problémák, amire gyógyszereket kapott ( javaslataimat a szülő nem fogadta el). Egyik probléma követte a másikat, nagyon jól erősítette a negatív statisztikát. Lassan eljutott a légzörendszeri problémákhoz. Nehézlégzés, fizikai aktivitásra légszomj, rosszulét, majd követte az enyhe szívritmuszavar. Az orvos, érthetetlen módon még asztma pipát is írt fel neki. Kértem, hogy lehetőség szerint ne használja!! Egy kezelésre jött el, melytől a tünetei több napra teljesen megszüntek, és csak kissé tértek vissza. 2010 szeptemberben újra kezdődött. Nehézlégzés, légszomj, erőteljesebb szívritmuszavar, az ezzel járó enyhe halálfélelem stb. Több hét elteltével a szülő ismételten csak az orvosban tudott gondolkodni! ! ! Már megvolt az időpont! Ekkor ismételten felajánlottam egy fél órás ingyenes kezelést. A nehézlégzés már a kezelés közben sem jelentkezett, és utána minden problémája nyom nélkül megszűnt!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Egyetlen kezelés! Emberek, szülők ébresztő!! Miért teszik tönkre a gyermekeiket?
 
16. Bőrbetegség:
40 éves férfi. Kb. fél éve jelentkeztek nagyon csúnya kb. 50Ft-os mérető vörös, viszkető foltok test szerte, nagy számban. Bőrgyógyász nem tudott javítani rajta! ! ! Feltételezésem, megerősítette a Biorezonanciás állapotfelmérés. Különböző vírus, baktérium ellenes növényi készítményeket javasoltunk, és méregtelenítést. A foltok folyamatosan halványodtak, kb 1,5 hónap alatt alig észrevehetők lettek, a készítményeket folyamatosan fogyasztotta. Néhány Bemer fényterápiás, és mágneses kezelést kapott kiegészítésnek. Bőrproblémáknál sajnos általános, hogy a bőrgyógyász orvos, a tüneteket akarja kezelni, és nem keresi a kiváltó okot. A bőrproblémák nagy részét belsőleg kell kezelni, és vele együtt a külső tüneteket. A Biozóna egészségstúdióban minden problémát belülről kezelünk, a kiváltó okot szüntetjük meg.
 
15.Beszűkült vállizület, vállfájdalom, derékfályás:
 70 éves Nő. Gépet bérelt, javaslat alapján használta. Beszűkült, fájdalmas vállízület. Karját csak vízszintesig tudta emelni. A mindennapi munkát erősen megnehezítő derékfájás, antalgiás, meggörbült tartás.
A vállfájdalom a második kezeléstől elmúlt, kezét fájdalom nélkül teljesen fel tudta emelni.
Kb. 1 hét után a derékfájás is elmúlt, sokkal többet tud dolgozni a kertben, saját elmondása szerint végre egyenesen tud állni. Ez szemmel látható volt.
 
14.Csonttörés, fájdalom:
60 éves Nő. Csuklótörés. Bérelték a Bemer gépet, és a javaslat alapján használták. A fájdalmak nagyon gyorsan, a törésekkor szokásos idő töredéke alatt múltak el.
 
13.Lábba sugárzó derékfájás:
39 éves férfi.Kb. 1 éve kezdődött derékfájás. Hetente egyszer gyógy-masszőr masszírozta, eredmény nélkül, állapota folyamatosan romlott.Az utolsó időben már erős fájdalomcsillapítóval tudott csak dolgozni, a fájdalom a lábba is kisugárzott, ekkor fordult hozzám segítségért. Bemer kezeléssel kezdtük, és közvetlen utána gyógy-masszázs( BiozónásJ ). A második kezelés után, elmúltak a több hónapos fájdalmak. Még egy alkalommal kapta ezt a komplex kezelést, majd még két masszázs. Fél évvel a kezelés után sem jöttek vissza a fájdalmak.
 
12.Halmozottan krónikus beteg:
70 éves halmozottan krónikus beteg nő. Nyaki meszesedés miatt régóta nagyon erős fájdalom, amivel hetente reumatológus szakorvoshoz járt Pápán, injekcióra. Az injekció után 2-3 napig volt jó mindössze. Melanóma a karokon. Szív problémák, magas vérnyomás, strumma, néha máj területen görcsök, májnagyobbodás, rossz emésztés a sok gyógyszer miatt. Ujjai zsibbadnak a melanóma műtétek óta, és erős fájdalom van a karban. Néha dühroham. Éjjel fullad, ezért oxigénpalackot használ.
Rosszul alszik.
A 2. kezelés után már jobban aludt, nem volt komoly rosszullét napközben. Kezelés megkezdésétől egyáltalán nem volt éjszakai fulladás. A kezelések mellett emésztőrendszerre ható, és májméregtelenítő, porcjavító speciális készítményeket kapott.
Látványos változás:1 hónappal a kezdés után, el mert utazni az ország másik felébe, oxigénpalack nélkül. Egyetlen este fulladt be egy picit. A széklet rendszeres lett, gyomorégés megszűnt. Sokkal jobb közérzet. Műtétjei után, először tudott a jobb oldalára fordulva aludni. A kezelések megkezdése óta, egyáltalán nem kellett injekcióra mennie, mert nem volt nyaki és karba sugárzó fájdalom.


11.Idegyulladás- becsípődés:
30 éves férfi. Elmondása szerint, évente általában két alkalommal, lumbális ideg vagy izületgyulladás (orvosi diagnózis nem készült). Ilyenkor 1,5- 2 hét mozgást erősen korlátozó fájdalom. Tapintásra duzzanat érzékelhető, lehajolni nem tud, a kezelő ágyra nagyon nehezen feküdt fel. Kezelés: gyógynövényolajos bedörzsölés, majd Bemer kezelés a derékra. Fél óra múlva, csodálkozva, meglehetősen könnyedén kelt fel, és lehajolni is tudott. Másnap még egy kezelés kellett a probléma megszűnéséhez. Néhány hónap múlva hasonlóan zajlott, két kezelés és minden rendben volt.

10.Mozgást korlátozó saroktáji fájdalom:
86 éves férfi! Erős, mozgást korlátozó saroktáji fájdalom, rossz keringés miatt fázó lábak.
Állandóan sokat sétáltak a párjával, de egy ideje hosszabb sétánál erős lábfájdalom kínozza, ezért már ritkábban kerül rá sor, közérzete is romlik. A saroktáji fájdalom egy hét alatt megszűnt, a közérzet is jelentősen javult az 5. kezelés után. 2-3 hét után, már újra könnyebben sétál, közérzet folyamatosan egyre jobb.

9. Orvos szerint reménytelen térd kopás!!!!
53 éves nő vendég.
Térdizületben erőteljes kopás. Két éve reumatológus szakorvoshoz járt. A lakásban az emeletre, már rég nem tudott felmenni, a stúdió ajtónál lévő egy lépcsőfokra, csak oldalra fordulva, a test megbillentésével tudott fellépni, munkavégzésben már erősen korlátozott volt. Az elmúlt két évben minden lehetséges reumatológiai kezelésen átesett, rendszeres injekciózás, stb.,  az állapota folyamatosan romlott. Orvos elmondása szerint, csak azért nem kapott protézist, mert még fiatal. (Egyébként megműtötték volna! ! ! Feleslegesen! ! !) Először, csak egy különleges porjavító szedését vállalta be, és rá két hétre elfogadta, hogy annak a beépülését is segíteni kell. Azonnal, a legerősebb Bemer programmal kezdtünk. A fájdalma rohamosan, megdöbbentő gyorsasággal csökkent. Munkatársai már a 3. kezelés után látták a látványos javulás. 5. kezelésnél azt mondta, ha csak ennyit javult volna, neki már elég lenne. Még 9 kezelésre jött el (mindösszesen 14-re). Az utolsó kezelésnél csak halvány nyoma látszott a sántításnak. Nyugodtan kertészkedett, és a lakásban az emeletre is nyugodtan fel tudott menni. A kezelések megkezdésétől, nem volt szükség reumatológiai kezelésre, injekciókra!!! Két év után mindössze 14 kezelés visszaadta a mozgás szabadságát, és a fájdalommentes életet.
Fél év után is, csak minimálisat romlott vissza az állapota.

8. Erős fejfájás:
50 éves nő.
Hosszú idő óta minden reggel erős fejfájásra ébredt, és erős fülzúgással küzdött.
3-4-ik kezelésnél a fejfájás teljesen elmúlt. Több ok miatt a kezelést nem tudta folytatni. A fülzúgás megmaradt, de a fejfájás még fél év után sem jött vissza.

7. Sport sérülés:
14 éves focista fiú.
Edzés közben hirtelen erős fájdalom a vádlijában. Rövid időn belül ki is kellett állnia.
A sportmasszőr nem nyúlt hozzá, gondolván, lehetséges a szalagnyúlás, esetleg szakadás.
1-2 nap múlva jöttek kezelésre. A fiú segítséggel tudott sántikálni. A tünetekből részleges Achilles –ín szakadásra tippeltem, de bíztunk a szerencsében.
Egy speciális krém, és Bemer kezelés. Másnap már mankóval jött, ami először megdöbbentő volt, hogy ennyire romlott az állapota? Csak az önálló mozgásért kellett a mankó ?!
Ismét krém, és erősebb Bemer kezelés. A 3. kezelésre, már mankó nélkül saját lábán érkezett, ami szintén meglepő volt. A 4. kezelésre már egész könnyedén sétált be. 5-6. kezelésnél, már bátran használta a lábát, és óvatosan már edzéssel terhelte.
Édesapja, azóta többször kikölcsönözte a gépet, kisebb sérülések kezelésére, hasonló  hatékonysággal.

6.Vesemedence gyulladás:
21 éves lány. Tünet: vizeletürítésnél, olyan kínzó fájdalom, hogy amíg lehetett inkább visszatartotta.
Egyetlen Bemer kezelés. A kezelés természetes hatásaként, megindul a szervezetben a méregtelenítés, ami gyakoribb vizeletürítést jelent. A kezeltnek azonnal wc- re kellett mennie,amitől nagyon félt, de muszáj volt. Mikor kijött, csodálkozó tekintettel, a kérdésre, hogy „mi történt?” a válasz, továbbra is hitetlen, csodálkozó arccal: „szinte semmit nem éreztem”. Mindössze egy kezelés! ! !

5. Tüszős mandulagyulladás:
21 éves lány. Bemer kezelés + gyógynövény tea, és egy pici torokfájáson kívül, semmi tünete nem volt. Semmilyen gyógyszerre nem volt szükség. Anyukája mondta, hogy ő ismeri a gépet, mert náluk a főorvosnak van, de ő csak a családnál használja. Sajnos sok orvos nem meri felvállalni! ? Miért?Hiszen csúcstechnológiás orvosi műszer!! Presztizs kérdés?

4. Arcüreggyulladás, nátha, derékfályás, allergia:
Saját tapasztalatok. Mármint magamon, (a cikkek íróján) végzett kezelések eredménye.
A náthából, arcüreg- homloküreg gyulladásból, amiben  az elmúlt időszakban olyan sokan betegedtek meg, és átlagosan egy- két hétig voltak betegek, egy- két nap után semmi nem maradt, természetesen gyógyszer nélkül, csak Bemer terápia, és néhány gyógynövény.
Több órás állás miatt, nagyon erős derékfájás: egy 20 perces kezelés, és nyoma sem volt.
Kemény edzések után, izomláznak nyoma sincs.   
Allergia: régóta fennálló, valószínűleg laktóz és házipor(atka) allergia. Sokszor minden nap, viszkető orral ébredés, egész nap tüsszögés, a klasszikus tünetekből minden. Emésztőrendszer rendberakás és Bemer kezelések. Néhány hét után, a tünetek teljesen eltüntek, és azóta sem jöttek vissza( kb.1 éve). Hogy ez a megoldás miért működik, szívesen megosztom minden allergiással, mert a megoldás, nem túl bonyolult, csak szintén vannak érdekkörök, akik azt szeretnék, ha minél kevesebb ember ismerné a megoldást. Valljuk be, jól csinálják, sajnos.

3. Nehéz járás, fulladás, derékfájdalom.
81 éves nőbeteg. Nagyon nehezen járt, maximum 100 méter, mert nagyon fáj és zsibbad a lába a dereka, és nagyon fullad.
Az első kezeléstől elmúlt a fulladás, nem győzött áradozni. A 3. kezelés után szinte teljesen elmúlt a fájdalma. Ez 2008 karácsony előtt volt.
A 4. kezelés után, mondta, hogy kitakarította az egész fürdőt, létráról mosta le az összes ablakot, és még el se fárad. Hangsúlyozom 81 éves!
Kérte, hogy kezeljem az enyhe fülzúgását is. Mondtam, jó, de még ezt az 5. kezelés lemegy, és majd holnap. Másnapra elmúlt a fülzúgása, és nem is kapott rá külön kezelést.
Azóta is kisebb nagyobb rosszulléteknél kezelésen vesz részt.

2. Vérkeringési zavar lábfejben.
71 éves hölgy! Hallotta, hogy van egy gép, amivel érszűkület okozta problémákat látványosan lehet kezelni. A 2. lábujját, az orvos szerint 1-2 héttel előtte még amputálni kellett volna. Otthon Aloe Verával borogatta és egy picit javult. Mikor eljött, lilás, vörös volt a 2. lábujj és a lábfej. Elmondtam, hogy nem ígérhetek semmit, valószínűleg, egy pár hetes kezelés lesz.
Jött másnap a következőre, lehúzta a zokniját, és a lábujjnak ugyanolyan természetes színe volt, mint a többinek. Nagyon meglepődtem, hiszen ilyen gyors eredményre nem számítottam. Ők is mondták, hogy látják, és még tegnap kellett volna lefényképezni, mert már nincs mit!
Egy kezelés! ! ! A 3. után, elmúlt a többhetes kínzó lábfájdalom, amit már csak nagyon erős fájdalomcsillapítókkal tudott elviselni. A 4. után, már nem hozatta kocsival magát a házig, inkább sétált.

1. Szívprobléma,
60 éves férfi.  Szívproblémával, erős fulladással került kórházba, egy nappal azelőtt, hogy izületeit akartuk kezelni (évek óta olyan fájdalmai voltak, hogy maximum  2-300 m-t tudott sétálni). Az egy helyben állás, maximum. 1-2 perc. Ettől függetlenül, a szív problémát kellett kezelni.
Szinte minden nap kapott Bemer kezelést, a kórházba bevitt géppel. A fulladása már a 2. kezelés után, szinte elmúlt. Természetesen közben kapott egy zsák gyógyszert is..
Két hét múlva azt mondta: „én nem szoktam hinni az ilyen kütyükben, de a géped tényleg jó. Nem bírok megülni, meg feküdni, egész nap sétálok, és mikor már fél órája beszélgettem a portással egy helyben állva, akkor kapcsoltam, hogy szinte semmim nem fáj”. Szóval a maximum. 1-2 perces helyben állásból, két hét alatt, simán fél óra lett, holott nem is kezeltük külön az izületeit! !
Hazaérkezés után, be kellett mennie az SZTK- ba. Kb. 1 km! ! !
Azt mondta ez nincs is messze:). Sajnos a kezelést nem folytatta, a fájdalmai bizonyos idő után visszatértek.

 
Keresés
Termékkereső