Klorofill

A klorofill

A klorofill zöld színét a növényben lévő pigment adja. Minden féle és fajta zöld növény klorofill tartalma igen magas. Legértékesebb azonban a búzafű és a lucerna. Ezek a növények gyulladáscsökkentőek. Az immunrendszerre igen jó hatással vannak, valamint erős a méregtelenítő hatásuk is.

Kb. 110-120 féle ásványi anyagot és nyomelemet tartalmaz. Azonban legfontosabb tulajdonságuk a szervezet lúgosítása. Minden, ami zöld, lúgosít. Mai táplálkozásunkban nagy szükség van lúgosításra, mivel ételeink legtöbbje savasít. A hús, a tejtermék, a savanyú gyümölcsök, az édességek, az „üdítőitalok”, mind savasító ételek és italok. Szinte minden betegség kiindulópontja az elsavasodott szervezet.

Ha nem érezzük jól magunkat, különböző testi fájdalmaink vannak, sokat betegeskedünk, gondoljunk az elsavasodás lehetőségére és minél gyorsabban tegyünk ellene. A klorofill elősegíti a szervezetben a vörösvértestek képződését, ezért a vérszegénység egyik fontos és természetes gyógyító szere.

A klorofill tartalmazza a növény által felvett napenergiát, amely nagyon jó az immunrendszer megerősítésére. Lassítja az öregedést, mivel sejtmegújító tulajdonságokkal rendelkezik. Valósággal megifjítja a szervezetet, mely egy idő után a bőrön is látható lesz.

A klorofill az egész szervezetre pozitívan hat. Az emésztés javítása által, az egyéb táplálékok felszívódását is befolyásolja. Klorofill készítmény már többféle kapható, bárki szedheti mellékhatások nélkül. Vérszegény gyermekeknek is kiváló, ellenállóvá teszi a betegségekkel szemben.

Ha módunk van rá saját magunk is termelhetünk búzafüvet, amit azután megfelelő préssel kisajtolunk és frissen fogyasztjuk. Valószínűleg ez a leghatásosabb, de munkaigényes.

Ha van kertünk, vessünk - bioboltban vásárolható - lucernamagot. Vessük el a kertben néhány méteren keresztül. Tavasztól a fagyokig folyamatosan lehet szedni a leveleit és kipréselve azonnal friss klorofillban gazdag zöld ivólevet kapunk.
 
A Biozóna honlapon keresse a termékek közöztt a Chlorophyll Concentrate terméket!
 
Forrás: Természetgyógyászat.infó
 
Keresés
Termékkereső