Vásárlás

VÁSÁRLÁS:


Valamennyi termékre 100% pénzvisszafizetési garancia van! Amennyiben egy féle termékből egyszerre több dobozzal vásáról, de nincs megelégedve a készítménnyel, abban az esetben a bontatlan terméket indoklás nélkül visszaküldheti, és az árát visszautaljuk.
Több száz féle készítményhez juthat hozzá segítségünkkel. Írja meg, mire van szüksége.
A termékek megrendelhetők az ország bármely részéből, e-mailben: Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezze a Javascript használatát, hogy megtekinthesse. .


Fizetési lehetőségek:

Előre utalás:
Ilyenkor a kért termék árán felül a postázási költséget kell előre utalni a megadott számlaszámra (csomagolási költséget nem számolunk fel)!
Kérem, hogy előreutalás esetén, mindenképp küldje el e-mailben a címét!
Számlaszám: Kocsis Attila 11773487-12748024
Postázási díjak átlagosan:
2017.01.01-től a posta, minden olyan küldeményt, ami 2,5cm-nél vastagabb, csomagként kezel, és 2kg-ig egységesen 1460,-Ft a kézbesítési díj címre szállítás esetén! A legolcsóbb futárszolgálatok díja is ennyi sajnos. Köszönöm a megértést.

Előreutalás-postán maradó csomagként! 600,-Ft!!! a vevő megadja rendeléskor az átvétel helyéül szolgáló posta számát, címét is. A posta oda viszi a csomagot, nem szállítja házhoz. A vevő nem kap értesítést az érkezésről, be kell mennie érdeklődni. Feladáskor jelzem, hogy kb. mikor érkezik.

Utánvét:
Ilyenkor küldjük a terméket és a postásnak kell fizetni. A posta alapdíja 2025,-Ft, egyetlen doboz terméknél is!!!

 

Tájékoztató

Tisztelt látogató!
Itt talál a legkülönbözőbb problémákra, vagy csak megelőzésre szolgáló, kiváló minőségű táplálék-kiegészítőket, gyógynövénykészítményeket stb.
A termékek GMP minősítésűek, ami az egyik legszigorúbb minősítés a világon.
Egészség Magyarországon garantáltan a legolcsóbban!!!
Hogy lehet ez?
Egyenesen a gyártótól rendelünk. Nem tartunk fent külön irodát!Nem költünk termékreklámozásra!
Nem üzemeltetünk hagyományos web áruházat!
Minden termékre árgaranciát vállalunk! Ön biztos lehet abban, hogy sehol nem kapja meg olcsóbban.
Miért tesszük ezt? Azért, hogy egy egészségesebb élet, szinte mindenkinek megfizethető legyen, hogy mindenki meg tudja venni, a valóban minőségi, prémium termékeket is, alacsony áron! Másrészt a termékek elsősorban a stúdiónkban folyó kezelések kiegészítésére, hatékonyabbá tételére szolgálnak.
A termékek feltöltése folyamatos, így lehet, hogy amire Önnek szüksége van, még nincs fent, de raktáron már van.
Kérjük, hasonlítsa össze, az Ön által esetleg fogyasztott táplálék-kiegészítő beltartalmát, az itt lévőkkel, vagy kérje segítségünket, hogy sokkal magasabb beltartalmú, kedvezőbb árú terméket tudjon választani.
Valamennyi termékre 100% pénzvisszafizetési garancia van!
Több száz féle készítményhez juthat hozzá segítségünkkel. Írja meg, mire van szüksége.
A termékek megrendelhetők az ország bármely részéből, telefonon, vagy e-mailben, melyeket megtalál a kapcsolat menüpont alatt. A fizetési, szállítási módokról is itt érdeklődhet.
 

Puritan's Pride

A Puritan's Pride több, mint 40 évvel ezelőtt indult, amikor Arthur Rudolph, a vitamin üzletág egyik úttörője célul tűzte ki, hogy magas minőségű termékeket kínál a legkedvezőbb áron. Hogy elképzelését valóra is válthassa, az általa gyártott készítményeket közvetlenül jutatta el az egészség-tudatos közönséghez. A vásárlók értékelték a Puritan's Pride katalógus lapjain megtalálható, soha addig nem látott választékot és kedvező árakat.

A vevők otthonuk kényelmét élvezve, közvetlenül a gyártól rendelhettek, és így még  a kedvező árak örömét is élvezhették, s ma is élvezhetik. Bár mára a katalógus az interneten olvasható, a Puritan's Pride hű maradt eredeti célkitűzéséhez: a legjobbat biztosítani a legkedvezőbb áron. A több, mint hatmillió vásárló bizalmának és folyamatos hűségének köszönhetően, a Puritan's Pride ma az első, a vitaminokat a vevők otthonában értékesítők között.

A Puritan's Pride központja Long Islandben található, ahol ezernél is több  kiváló minőségű vitamin, ásványi  anyag,  gyógynövény  és más táplálék- kiegészítő készül. A több mint egymillió négyzetláb területet elfoglaló gyártósorokon, minden elképzelhető formájú termékek készülnek: tabletták, kétrészes kapszulák, lágykapszulák, porok és folyadékok. Csupán az utolsó öt évben a Puritan's Pride's több mint 130 millió dollárt költött a termelés és a minőségbiztosítás fejlesztésére, illetve az állandóan növekedő vásárlói igények kielégítésére. 

A cég minden hónapban 1,2 milliárd tablettát, 500 millió kapszulát és 450 millió lágykapszulát állít elő, és ezek havonta több, mint 14 millió üveget töltenek meg. A Puritan's Pride elkötelezettsége a kiváló minőségért nem csupán a gyár színvonalában tükröződik, hanem az előállítás módszerében és a felhasznált alapanyagok kiválasztásában. Több szempontból is a Puritan's  Pride mértékadóvá vált, a magas minőségű vitaminok gyártásában. A cég laboratóriumaiban dolgozó tudósok és kutatók szorosan együttműködnek olyan állami és szövetségi intézményekkel, mint az FDA, az  USP, hogy közösen dolgozzák ki azokat a teszt eljárásokat, melyek biztosítják a készítmények hatóanyag-tartalmát, a  stabilitását és tisztaságát. A Puritan's Pride megfelel a GMP (Good Manufacturing Standards) elvárásainak, mellyel csak kevés vitamin cég büszkélkedhet.

A legjobb minőség érdekében a Puritan's Pride, világszéles lehetőségeit kihasználva kutatja fel és szerzi be, a bioaktivitás szempontjából legjobb alapanyagokat. A cég minden nap, több mint 100.000 terméket indít útjára több, mint 15.000 háztartás felé.

 

 
Keresés
Termékkereső