VÁSÁRLÁS:


Valamennyi termékre 100% pénzvisszafizetési garancia van! Amennyiben egy féle termékből egyszerre több dobozzal vásáról, de nincs megelégedve a készítménnyel, abban az esetben a bontatlan terméket indoklás nélkül visszaküldheti, és az árát visszautaljuk.
Több száz féle készítményhez juthat hozzá segítségünkkel. Írja meg, mire van szüksége.
A termékek megrendelhetők az ország bármely részéből, e-mailben: Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezze a Javascript használatát, hogy megtekinthesse. .


Fizetési lehetőségek:

Előre utalás:
Ilyenkor a kért termék árán felül a postázási költséget kell előre utalni a megadott számlaszámra (csomagolási költséget nem számolunk fel)!
Kérem, hogy előreutalás esetén, mindenképp küldje el e-mailben a címét!
Számlaszám: Kocsis Attila 11773487-12748024
Postázási díjak átlagosan:
2017.01.01-től a posta, minden olyan küldeményt, ami 2,5cm-nél vastagabb, csomagként kezel, és 2kg-ig egységesen 1460,-Ft a kézbesítési díj címre szállítás esetén! A legolcsóbb futárszolgálatok díja is ennyi sajnos. Köszönöm a megértést.

Előreutalás-postán maradó csomagként! 600,-Ft!!! a vevő megadja rendeléskor az átvétel helyéül szolgáló posta számát, címét is. A posta oda viszi a csomagot, nem szállítja házhoz. A vevő nem kap értesítést az érkezésről, be kell mennie érdeklődni. Feladáskor jelzem, hogy kb. mikor érkezik.

Utánvét:
Ilyenkor küldjük a terméket és a postásnak kell fizetni. A posta alapdíja 2025,-Ft, egyetlen doboz terméknél is!!!

 
Keresés
Termékkereső